Nu heel Europa en daarbuiten te maken heeft met de gevolgen van het coronavirus, willen wij u graag op de hoogte brengen van de maatregelen die wij nemen in uw belang en dat van ons personeel.

Onze serviceverlening gaat, gegeven het voor de deur staande vaarseizoen, natuurlijk gewoon door, maar het contact en ook de uitvoering van het werk moet de komende tijd anders verlopen dan u van ons gewend bent.
Om uw en onze gezondheid te waarborgen is het verstandig om geen bezoek aan de werf brengen, tenzij dit strikt noodzakelijk is.
Per e-mail zijn wij altijd bereikbaar.

U kunt per e-mail een afspraak maken om uw boot in het water te laten hijsen. Wij zorgen dan dat uw boot op de afgesproken tijd klaar ligt, zodat u rechtstreeks naar uw boot kunt lopen.

Mocht u zich echter op dit moment grieperig voelen, koorts hebben of verkouden zijn, bescherm anderen en kom dan niet naar de werf.

Wij hanteren in ieder geval het beleid van het RIVM en de overheid zoals geen fysiek contact (handen schudden, gepaste afstand, extra hygiëne, et cetera). Daarnaast hebben wij, gelet op de aard van ons bedrijf, nog een paar aanvullende maatregelen genomen die hieronder zijn weergegeven:

• De werkplaats en het kantoor zijn in het weekeinde gesloten. Vanaf 2 juli is de werf weer geopend op zaterdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur
• Doordeweeks werf- en werkplaatsbezoek alleen indien strikt noodzakelijk en op afspraak.
• Betalingen uitsluitend via bankoverschrijving of pin.
• Vragen alleen per e-mail (info@jachtwerfzwart.nl)

Wij vragen uw begrip voor deze zeer onsympathieke en onpersoonlijk overkomende maatregelen die haaks staan op wat wij willen uitstralen, maar wij hebben ons te conformeren aan de richtlijnen die op last van de overheid ter indamming van de besmettingen zijn uitgevaardigd. Wij hopen dat deze periode spoedig tot het verleden zal behoren.